Games Flash Games

Гратис онлайн игри

Cable Capers Източник: Miniclip Limited

Помогни на Арнолд да излезе от подземния свят, като му покажеш пътя и отстраниш чудовищата, пречещи му да излязат.

  • 4293 посещения / 1730 копирания

Помогни на Арнолд в подземния свят!

Упътване:
Изчакай да се зареди флаша и стартирай играта от бутона "Play Game".
С клавиша "х" хвърляй оръжията и убивай зелените чудовища, с клавиша "z" скачай, а с клавишите за управление на курсора придвижвай Арнолд в желаните посоки. Не забравяй да събираш всички цветни премии - те ти носят точки. Трябва да успеете заедно да излезете от подземния свят. Успех!

Flash Man Източник: Miniclip Limited

Добре познатата, стара игра PacMan, разработена на флаш. Със стрелките от клавиатурата, трябва да събереш всички разпилени парички по пътя, като се пазиш от лошите.

  • 3768 посещения / 1567 копирания

Събери златото, но се пази да не те изпапат!

Упътване:
Изчакай да се зареди флаша и стартирай играта от линка "Start".
Със стрелките от клавиатурата, трябва да събереш всички разпилени парички по пътя, като се пазиш от лошите и гладни дъвкачи. Успех!

Ice Break Out Източник: Miniclip Limited

Помогни на пингвинчетата и разбийте с общи усилия ледените кубчета :)

  • 3531 посещения / 1487 копирания

Помогни на пингвинчетата!

Упътване:
Изчакай да се зареди флаша и стартирай играта от бутона "Play". Придвижвай трамплина със стрелките от клавиатурата, а посоката му сменяй с клавиша "интервал" (spaces). Колкото по в края скочи пингвинчето, толкова по-високо ще изхвърли другарчето си :) Трябва да успеете заедно да разбиете всички ледени блокчета. Успех!

Sheepish Източник: Miniclip Limited

Само със стрелките от клавиатурата, трябва да пресечеш магистрала с пет платна, да се прехвърлиш преминавайки през саловете в дълбока река и да се добереш да заветния бряг.

  • 3795 посещения / 1556 копирания

Ти си пешеходец и трябва да преминеш през ужасния трафик!

Упътване:
Изчакай да се зареди флаша и стартирай играта от бутона "Play". Само със стрелките от клавиатурата, трябва да пресечеш магистрала с пет платна, да се прехвърлиш, преминавайки през саловете в дълбока река и да се добереш да заветния бряг. Успех!

Space Invaders Източник: Miniclip Limited

Космически нашественици нападат Земята. Ти си този, който ще ни спаси! Имаш право само на три опита, за да успееш - не ги пропилявай...

  • 3861 посещения / 1643 копирания

Ти си този, който ще ни спаси от нашествениците!

Упътване:
Изчакай да се зареди флаша и стартирай играта с интервал (шпация). Твоето оръжие придвижвай със стрелките (наляво и надясно) и стреляй с шпацията. Преминаващите най-горе космически кораби ще ти носят повече точки. Имаш само три живота - не ги пропилявай... Ако допуснеш нашествениците да слязат при теб - свършен си! Успех!