Games Java Games

Гратис онлайн игри

2048ново Източник: Gabriele Cirulli

Една интересна и атрактивна игра със събиране на съседни числа.

  • 849 посещения / 802 копирания

Присъединявай и стигни до 2048!

Упътване:
При стартирането на играта се зареждат две произволни клетки. Целта е с клавишите на стрелките, да събирате две съседни числа. Когато това е невъзможно, ще се зареди нова произволна клетка.
Успех!

Sea Battle Източник: неизвестен

Това е популярната игра "Морски шах", в която ще играеш срещу компютъра.

  • 3649 посещения / 1491 копирания

Потопи корабите на противника!

Упътване:
При стартирането на играта, заедно с компютъра имате произволно разположени в съответните полета четири катера, четири фрегати, два крайцера и един самолетоносач. Правилата са прости - фигурите не могат да се допират. Имай го предвид, когато избираш къде да нанесеш следващия удар. Посочвай с мишката клетка от полето "флот на противника" и, ако успееш да потопиш всичко преди него - ти си победителя. Успех!

Racerново Източник: Jake Gordon

Постави рекорд в атрактивно съзтезание с коли на избран от теб път.

  • 836 посещения / 819 копирания

Бъди най-бърз!

Упътване:
Избирайки ниво на играта, ще се движиш по различни шосета с равен или пресечен участък, без или с други участници в трафика. Може да избираш и най-различни настройки за пътя - брой на лентите за движение, ширината на пътя, обзор на камерата, видимостта и др.п. Колата се управлява с клавишите W A S D (за лява ръка) или със стрелките на клавиатурата (за дясната). По всяко време може да следиш скоростта си, времето от старта, най-бързата си обиколка и т.н.
Избери си ниво на трудност и стартирай!

Tetris Източник: Jake Gordon

Това е най-популярната игра още от времето, когато нямаше интернет :)

  • 3608 посещения / 1574 копирания

Нареди всички фигурки!

Упътване:
Това е най-популярната игра още от времето, когато нямаше интернет и която не изисква специални обяснения. За да преместиш или завъртиш фигурките, използвай клавишите със стрелки от клавиатурата.
За да стартираш играта натисни Spacebar (шпация), а за спиране (пауза) - Esc.
Успех!

Solitaire Източник: Erik Gos

Изчисти всички топчета, като ги посочваш с мишката. Всяко прескочено топче от друго се изчиства. Играта е със седем нива на сложност и завършва, когато остане само едно топче.

  • 3471 посещения / 1447 копирания

Изчисти всички топчета!

Упътване:
Това ще направиш, като посочваш топчетата с мишката. Ако хода е възможен, топчето ще се премести или ще се маркират свободните места. Всяко прескочено топче от друго се изчиства. Играта завършва, когато остане само едно топче, а резултата е отличен, ако то остане в центъра!
Избери си ниво на играта от падащото меню и се забавлявай. Успех!