Web Links

Безплатна антивирусна програма за домашен компютър и платени версии за фирми и организации. Лесна инсталация и безпроблемна работа! Открива, разпознава и изтрива компютърни вируси и троянски коне. Осигурена поддръжка чрез телефон, форум и email.

Чрез този WEB сайт екипът, изготвящ съдържанието му, прави опит да сподели част от знанията, натрупани през последните години и да помогне на тези от вас, които все още срещат трудности в работата си с компютрите и софтуера за тях.

Един от добрите портали с файлове за копиране, дневници, галерия, форум и още ...

Портален тип сайт с много информация. Екип от 14 човека предлага всекидневни новини, софтуер, статии, препратки към други места. Има активни форуми.

NoTrial.Info е каталог с огромно съдържание на безплатни програми, достъпни за свободно сваляне. Всеки ден се публикуват интересни новини около интересни продукти и компании.

Едно място, където с обединените усилия на няколко майстори, може да получите квалифицирана помощ за всеки възникнал проблем на вашия компютър. Не пропускайте разделите Уроци, Съвети, Речник, Софтуер.

Интернет магазин, предлагащ богата гама компютри, хардуер, софтуер, монитори, процесори, памети, аксесоари и други. Компютърен хардуерен конфигуратор.

Вашата софтуерна визия, линкове за изтегляне, препратки към други сайтове, новини, форум и др.

Тук ще намерите новини за софтуернитe и хардуерни неща, които вълнуват бедния български компютърджия. Идеята на сайта е успешно да конкурира и без това малкото български страници от бранша, а както самите вие знаете, от това печелят единствено читателите.

Todo's Web е за начинаещите майстори в Мрежата, но и по-напредналите има какво да научат. Има раздели за безплатно копиране на бутони, тапети, звуци, както и препратки към други гратис места в Интернет.

ИЗБЕРИ СТРАНИЦА